Schilders- en onderhoudsbedrijf Tim Wilbrink is al meer dan 25 jaar actief in en rond de bouw. Dit betekent dat we vrijwel alles wel een keer zijn tegengekomen in ons werk. De laatste jaren zijn we ons meer gaan toeleggen op materiaal dat we eigenlijk het mooist vinden: HOUT. Herstel, schilderen en onderhoud is onze expertise. We zijn een zeer ervaren partner op dit vakgebied.

De meeste voldoening vinden we in oude panden, niets is zoals het lijkt, altijd weer een uitdaging. Meestal zijn er in de loop van vele jaren allerlei tussenoplossingen toegepast, die voor een deel herbruikbaar zijn of geheel moeten worden aangepast. Het allermooist is om een oud pand, met veel achterstallig onderhoud, weer in topconditie te brengen. Maar het meest voorkomend is regulier onderhoud om te voorkomen dat het achterstallig wordt.

Ons bedrijf staat bekend als betrouwbare opdrachtnemer en onze medewerkers zijn flexibel en klantgericht.

Binnenschilderwerk

Is het schilderwerk van uw huis of bedrijfspand toe aan een opfrisbeurt? Na een schilderbeurt hebben uw muren, plafonds, deuren of kozijnen weer een frisse uitstraling. Wij gebruiken uitsluitend professionele verf die jarenlang in topconditie blijft.

Buitenschilderwerk

De buitenkant van uw huis of bedrijf is het visitekaartje voor uw bezoekers. Het is daarom belangrijk dat dit er prima uitziet. U kunt jarenlang genieten van het resultaat. De verf die wij gebruiken is namelijk tegen alle weersomstandigheden bestand.

Onderhoud

Ook voor onderhoud, renovatie en andere klussen bent u bij ons aan het juiste adres. Bijvoorbeeld: houten of plavuizen vloeren leggen, inrichten horeca gelegenheden of winkels.